Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Με 385 δις ευρώ χρηματοδοτήθηκε η Ελλάδα από την ΕΕ και για το διάστημα 1981-2009! Που πήγαν τα λεφτά;


"Ας μας απαντήσουν λοιπόν όσοι κυβέρνησαν αυτό το διάστημα που πήγαν αυτά τα χρήματα;

Με 385 δις ευρώ χρηματοδοτήθηκε η Ελλάδα από την ΕΕ και για το διάστημα 1981-2009! 

Φυσικά, τα δάνεια είναι άλλη ιστορία.

Με αυτό λοιπόν το καθαρό, πεντακάθαρο ποσόν η Ελλάδα όχι απλώς θα μπορούσε να έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως , όχι απλώς να είχαν εξασφαλιστεί και τα δισέγγονά μας αλλά να είμαστε πρότυπο χώρας.

Το ακριβές της υπόθεσης διαπιστώνεται από τις ετήσιες εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδας. 

Επίσης για το διάστημα αυτό ας μην σας πω τα δικαιολογητικά που παρουσίαζε η Ελλάδα στις Βρυξέλλες ως οικονομική απόδοση.

Αν πάρουμε όλα, μα όλα τα δημόσια έργα που έγιναν στο διάστημα αυτό, δεν φτάνουν αυτό το αστρονομικό ποσόν με τίποτα.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν όσοι κυβέρνησαν αυτό το διάστημα που πήγαν αυτά τα χρήματα; 

Διότι το "μυρμήγκι" των Βρυξελλών που μου έδωσε τα στοιχεία σηκώνει τα χέρια ψηλά.


Δώρα Μακρή






1 σχόλιο:

  1. τα λεφτά πήγαν όπως περιγράφω
    «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει». ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΔΕΛΦΗ. ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΥΠΕΘΕΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΕΚΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 2017? ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU